četvrtak, 10. veljače 2011.

Olympus E-PL2 Micro Four Thirds fotoaparat sada kupac, Penpal još uvijek ima nas zujanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/olympus-e-pl2-micro-four-thirds-camera-now-shipping-penpal-stil/:
Pravo na šlagvort, Olympus 'najnoviji članova u svijetu Micro Four Thirds sada je kupac. Samo mjesec dana nakon što je dobila službeni predstaviti na CES , E-PL2 konačno preuzima na E-PL1 . Osim ISO raspon preljev se na 6.400, 3-inčni stražnji LCD, utor za SDXC, RAW podrška i moderan pribor luka, ovaj tip je također u potpunosti kompatibilan sa Penpal dongle Bluetooth. Za one koji ne znaju, koji omogućuje dijeljenje fotografija i upload na letu, tako dugo dok vaš BT-omogućen, 3G smartphone spreman je po svojoj strani, iako to izgleda kao da kamera sama pobijediti, rekao je pribor za tržište. Kamera je tvoje za poduzimanje na 599,99 dolara (u paketu s ED M14-42mm objektiv za zumiranje f3.5/5.6) na izvor link ispod.

[Hvala, Tom]

Olympus E-PL2 Micro Four Thirds fotoaparat sada kupac, Penpal još uvijek ima nas zujanje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 04:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Olimp , Amazon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar