četvrtak, 10. veljače 2011.

NYU profesor čudo uklanja fotoaparat s leđa njegove glave, kao razlog navodeći bol i slabost u lifecasting

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/nyu-professor-unsurprisingly-removes-camera-from-the-back-of-his/:
Pa, ovo nije stvarno iznenađenje. NYU profesor / umjetnik Wafaa Bilal je imao ar emovable kamera instalirana u leđa njegove glave preko kirurški ugrađuju titan ploča da mu pomognu sa svojim lifecasting . Ispada da je kamera uzrok pristojan iznos od bolova uzrokovanih njegovo tijelo odbacuje strano tijelo - opet, nema velikih iznenađenja tamo. Bilal, međutim, čini se prilično unfazeed, i obećava nastaviti s projektom za koji kaže da je "komentar na nedostupnost vrijeme, i nesposobnost uhvatiti pamćenje." U svakom slučaju, sumnjamo on je samo želio biti poznat kao tip koji je imao kameru ugrađuju u leđa njegove glave, a to je u redu s naše strane.

[Foto Brad Farwell ]

NYU profesor čudo uklanja fotoaparat s leđa njegove glave, kao razlog navodeći bol i slabost u lifecasting prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 14:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gearlog | izvor NBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar