četvrtak, 10. veljače 2011.

Immersion je motiv razvojna platforma integrira Haptics u Android, idemo Hands-on

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/immersions-motiv-development-platform-integrates-haptics-into-a/:
Možda znate da je Immersion haptičko tehnologija u sve, od kirurške simulatori za igru kontrolera , ali mi smo spremni kladiti niste znali to je već pečena u više od 200 milijuna postojećih Android uređaja - uključujući svaki Samsung Galaxy S smartphone. Korištenje slušalica 'postojećih vibratora motora, jeftin softver za nadogradnju može ubrizgati u force feedback postojećih elemenata u cijeloj Android UI (2,2 i gore), te s budućim slušalice - izgrađen s multi-dolar piezoelektričnim aktuatorima koji vibrira na zaslonu sama - haptičko iskustvo ide hi-fi. Sada kada je otkrila da je malo uskršnje jaje na svijetu, Immersion želi izgraditi neke aplikacije, te se u tom kraju to je puštanje platforme Motiv developer u ožujku ove godine. Pročitajte sve o tome nakon pauze.

Nastaviti čitanje Immersion je motiv razvojna platforma integrira Haptics u Android, idemo Hands-on

Immersion je motiv razvojna platforma integrira Haptics u Android, idemo Hands-on prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 09:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar