četvrtak, 10. veljače 2011.

Windowsi 7 Telefon je kopirati i zalijepiti ažurirati sada dolaze ožujka?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/windows-phone-7s-copy-and-paste-update-now-coming-in-march/:
Ako nemate Windows 7 Telefon uređaju, možete pretpostaviti da je prvi veliki update sa kopirajte i zalijepite podršku je bio oslobođen krajnjim korisnicima do sada - a mi nužno ne bi li kriviti. Ako imate Windows 7 Telefon uređaj, međutim, vi znate kako je vrlo točno da je ... a najnovije glasine sugeriraju da vam neće biti na putu da biste dobili Internet ovog mjeseca. Kako bi bili pravedni, Microsoft nije obećao da ćemo vidjeti ažurirati na uređajima u veljači u bilo kojem službenom svojstvu, ali glasine u jednom trenutku sugerirao da bih se dogoditi, naravno, oni su također predložio siječnja , tako da ćete vidjeti kako to ide. U svakom slučaju, oba Neowin i ZDNet 's Mary Jo Foley su naklonost 8. ožujka kao mogućnost, pozivajući se na poteškoće u dobivanju prijevoznici i proizvođači na brodu za koordinirano pokretanje firmware update da su oni svi navikli da imaju više kontrole nad. Od početka prošle godine, Microsoft je rekao da bi se kontrola platforme ažuriranja prilično dobro - sigurno čvršće nego u svijetu disjunktan Android - i mi možemo zamisliti da traje malo prilagodbe za voli od LG i Samsung. U svakom slučaju, ovdje je nadajući se svi do sada na 8., eh?

Windowsi 7 Telefon je kopirati i zalijepiti ažurirati sada dolaze ožujka? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ZDNet , Neowin | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar