četvrtak, 10. veljače 2011.

HTC za debi Android telefon s posebnim Facebook gumb koji dubl kao Winklevii iritans

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/htc-to-debut-android-phone-with-dedicated-facebook-button-doubl/:
Znate li koliko je vremena izgubljeno potrebe za skok od zahtjeva da kliknete na Facebook ikonu (ili grafički) na početnom zaslonu? To je 0,4 sekundi, kada je učinjeno stotine puta svaki dan (uz pretpostavku da ikada napuste Facebook ekran na prvom mjestu) može stvarno zbrojiti - dragocjeno vrijeme možete provesti ažuriranju statusa i naklonost svoje djevojke brata Business post Mačka zid. INQ figured it out , i HTC možda pronašli način da vratite dragocjene sekunde, kao dobro. Prema Financial Timesu, tvrtka planira uvesti Android uređaj sa posvećen Facebook gumb (napomena: ne "Facebook telefon" ). Mi ne bi ludo očekivati ništa od kliker, međutim, kao san drobilice poznat trenutno kao "ljudi upoznati sa uređajem", kaže njegova svrha je da vas odvesti na stranicu Facebook ispred - ako želite nešto više. HTC se očekuje da će ga predstaviti ovaj mjesec, a ako smo bili klađenje narodne, mi bismo reći da je značilo Mobile World Congress sljedeći tjedan.

HTC za debi Android telefon s posebnim Facebook gumb koji dubl kao Winklevii iritans prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 00:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FT.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar