utorak, 8. veljače 2011.

Sony releases specifikacije za E-mount objektiva, očajnički želi izgraditi neki

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/sony-releases-specifications-for-e-mount-lenses-desperately-wan/:
Sony releases specifikacije za E-mount objektiva, desparately želi izgraditi neki
Neki izmjenjivim objektivima standardi su za oko dobi. Drugi, međutim, dosta su više moderne contrivances, i Sony E-mount definitivno pada u toj drugoj kategoriji. Vidjeli smo to hit HD kamkorderima , kao i NEX-3 i NEX-5 dogovaranjem, ali do sada najveći izbor leća smo još vidjeli je došao ljubaznošću jednostavan adaptera . Sony želi to promijeniti, objavivši "osnovni" specifikacije za svoj E-mount izmjenjivim objektivima i tako besplatno, što je potez koji objektiv makeri poput Carl Zeiss i Sigma imaju sve pohvalio - iako nitko otišao tako daleko da oni kažu 'D zapravo početi zarađivati ovaj poseban okus stakla. Oh, i naočale za NEX-5 Lego tražilo ? Još uvijek potpuno besplatno.

Nastaviti čitanje Sony releases specifikacije za E-mount objektiva, očajnički želi izgraditi neki

Sony releases specifikacije za E-mount objektiva, očajnički želi izgraditi neke prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 veljača 2011 09:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar