utorak, 8. veljače 2011.

SWIGZ električni trkaći bicikl najbolji rezultati po unutarnjim izgaranjem natjecanja, uglavnom (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/swigz-electric-racing-bike-bests-internal-combustion-competition/:
Napravite soba, Brammo , MotoCzysz , i Misija Motors , tu je novi motocikl od Chip Yates i SWIGZ Pro Racing žele pridružiti električne dvo-kotača utrke elitu. Bicikl je radi sve da se ubrza smrti ICE sa 194hp DC motor (50 KS + više od njegove braće EV), omalovažavanje 295 ft-lbs momenta, koje je nosio na drugi i treće mjesto završi protiv plin-powered natjecanje u teškoj kategoriji WERA Blizanci Superstock i Superbike utrkama na Auto klub Speedway u Kaliforniji 9. siječnja. Također, na brodu je prvi-of-its-vrste prednji kotač KERS sustav koji puni baterije na putu da motor sok treba pogoditi utrke brzinama do 158mph. Za one koji bi željeli posjedovati takav inženjerstvo cudo, nastaviti sanjati, kao što je gospodin Yates država bicikl je tehnički izlog koji nije namijenjen za proizvodnju. Međutim, patenti su u tijeku na KERS tehnologije i plan je da se dozvola out - tako gearheads mogu imati sličan bicikl na kraju - za ne-tako-beznačajan iznos, mi bismo zamisliti. Pogledajte bicikl u akciji nakon prekida.

Nastaviti čitanje SWIGZ električni bicikl trkaći najbolji rezultati po unutarnjim izgaranjem natjecanja, uglavnom (video)

SWIGZ električni trkaći bicikl najbolji rezultati po unutarnjim izgaranjem natjecanja, uglavnom (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljače 2011 09:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pakao za kožu | izvor SWIGZ.COM Pro Racing | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar