utorak, 8. veljače 2011.

Last.fm radio app odlazi 'premium' na dom i na mobilnim uređajima, web i desktop aplikacije ostaju bez

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/last-fm-radio-app-goes-premium-on-home-and-mobile-devices-web/:
Last.fm je odlučio da uštinuti svoj prinos na app sprijeda, gdje se sada uvodi novi pretplatu uvjet za većinu mobilnih uređaja i kućnu zabavu. Od ovdje na van, morat ćete platiti za privilegiju streaming glazbe preko tvrtke softver na uređajima kao što su iPhone i Squeezebox, iako puhati lijepo jastuk je vijest da neće biti nikakvih oglase za razrjeđivanje svoj zvučni zadovoljstvo. Windowsi 7 Telefon neće biti predmet nove naknade za ostatak 2011 u SAD-u i Velikoj Britaniji, dok Sonos uređaji će se nastaviti stream slobodno do ovog ljeta, ali na kraju čini se da sve ove aplikacije će trošak malo novca koristiti. I "mali" je operativna riječ ovdje, kao što Last.fm je molba za samo $ 3 / 3 € / £ 3 mjesečno. Ako zaista ne možete želuca izdatak, međutim, samo potok preko web ili desktop aplikacija ... ti tvrdica.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Last.fm radio app odlazi 'premium' na dom i na mobilnim uređajima, web i desktop aplikacije ostaju bez prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 veljača 2011 06:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Last.fm | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar