utorak, 8. veljače 2011.

iTunes spasenje: Rimokatolička crkva odobrava ispovijedi app

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/itunes-salvation-roman-catholic-church-approves-confession-app/:
Rimokatolička crkva odobrava ispovijed app, spasenje sada dostupan na iTunes
Jeste li grešnik? Ne brinite, tu je app za to. Rimokatolička crkva odobrila je nedavno iTunes dodatak pod nazivom Ispovijed, 1,99 dolara app koji se računa kao "savršena pomoć za svaki pokornika." Kao što možete vidjeti gore, to vam omogućuje da odaberete zapovijed i otkucavati sve svoje grijehe, držeći trčanje odbrojavati do dovesti u ispovjedaonicu s tobom - neka vrsta anti-Tasklist, ako hoćeš. Ne mogu pronaći svoj posebno pogriješiti? Nema problema! Vi ste u mogućnosti dodati vlastite, prilagođene kukavički djela, popunjavanje tih praznina app autori ne misle tko će popuniti. Sada sve to treba je grijeh slučajan odabir: protresti telefon odmah dobiti opaki prijedlog. To svakako bi mogao napraviti dosadna četvrtak noći u spavaonicu malo više uzbudljivo.

iTunes spasenje: Rimokatolička crkva odobrava ispovijedi app prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 veljača 2011 07:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BBC News | izvor Ispovijed: Rimokatolička App (iTunes) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar