utorak, 8. veljače 2011.

iControlPad konačno dostupan za naručiti, utovar sljedeći tjedan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/icontrolpad-finally-available-for-order-shipping-next-week/:
iControlPad konačno dostupan za naručiti, telefon igrači napokon dobiti fizičke kontrole
IControlPad nije koketiranje s vaporware status sasvim kao čeznuti kao Duke Nukem Forever, ali svakako dovoljno dugo da bi nas čuditi ako mi ikada biti u mogućnosti koristiti ga za kick neki in-game uporište prije nego što smo ponestalo bubblegum. Mi smo tantalized ovog nekoć iPhone-ekskluzivna adapter od davne 2008 , kada je idući u biti jednostavan slučaj s dock konektor koji će vam kontrolirati one emulatora sa većom lakoćom. To je znatno od tada, najnovija verzija je prikazano gore - konačne verzije, kao što će se dogoditi. To je sada dostupan za naručiti po cijeni od 74,99 dolara, a mi smo sretni da kažem da rova da dock konektor i ide za Bluetooth je proširio podršku prošlosti i iDevice gužve, uključujući i stvari kao što su Motorola Blackflip , Blackberry Touch , i sada- klasični G1 . Međutim, mi smo rekli da ne sve igre i emulators će raditi sa stvar, tako da vaše kilometraža svibanj varirati. Prvi uređaji brod sljedeći tjedan, tako da s klikom.

[Hvala svima koji su poslali to u]

iControlPad konačno dostupan za naručiti, utovar sljedeći tjedan prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljača 2011 10:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iControlPad | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar