utorak, 8. veljače 2011.

Dell obećava 10-inčni Windows 7 tableta kasnije ove godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-promises-a-10-inch-windows-7-tablet-later-this-year/:
Imamo vrlo malo informacija ovdje, ali Dell je upravo objavila da je planira dovesti 10-inčni Windows 7 tableta na tržištu kasnije ove godine. Prema press release, to će biti usmjeren na komercijalne i poduzeća tržišta. Zvuči poznato ? Yep, to zvuči kao HP Slate u izradi, ali nadamo se ovaj jedan je brže i drži svoj raspored dostave . Imamo nema drugih pojedinosti za sada, ali mi smo u nadi da iskopaju više na "Dell znači posao" događaj , koji bi trebao biti početak bilo kojem trenutku sada. Stay tuned za više detalja ...

Napomena: Slike su gore izvukao iz Dell strane o Win 7 tableta (punu sliku o lijepim PowerPoint nakon pauze) - mi smo uz pretpostavku da je ono što je hardver će izgledati, ali mi smo težak da biste dobili naš kazaljka na neke bolje fotografije.

Nastaviti čitanje Dell obećava 10-inčni Windows 7 tableta kasnije ove godine

Dell obećava 10-inčni Windows 7 tableta kasnije ove godine prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljača 2011 13:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar