utorak, 8. veljače 2011.

IDC kaže 100.9M smartphone prodan u četvrtom tromjesečju, računala outsold za prvi put

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/idc-says-100-9m-smartphones-sold-in-fourth-quarter-pcs-outsold/:
U slučaju da je bilo koji zaostaje sumnja da je smartphone je novo osobno računalo, samo se pogled na IDC- nova globalna smartphone prodaje brojevi za četvrto tromjesečje 2010, gdje smo saznali da su neki 100,9 milijuna jedinica su gurnuti u tri mjeseca - - do nevjerojatnih 87,9 posto u odnosu na prošlu godinu. Ta brojka u usporedbi s 92,1 milijuna prodanih osobnih računala u istom kvartalu , koji, iako rekord za industriju PC, je ostavio u prašini smartphone-a stratosferskog ustati. To označava prvi kvartal u povijesti da smartphones imati outsold tradicionalne računala - i s obzirom da su obje putanje industrije su u, mi bismo biti iznenađeni ako se ikada flip-flopped opet. Ako ništa drugo, IDC i druge analize tvrtke možda morati prilagoditi nazivlje u svojim izvješćima u nekoliko godina, ako (ili kada) konvergencija platforme kao što su Atrix 4G sa svojim laptop Dock početi da se dobije trakcija. Naravno, da Bill Gates i drugih, ovaj tehnološki unakrsno oprašivanje ne dolazi kao iznenađenje - i zaista, tko može tvrditi sa handheld koji je pakiranje PC Power?

IDC kaže 100.9M smartphone prodan u četvrtom tromjesečju, računala outsold za prvi put prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 veljača 2011 00:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ReadWriteWeb | izvor IDC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar