utorak, 8. veljače 2011.

Teleca raditi na Android platformi za SiriusXM, omogućavajući više Stern na više uređaja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/teleca-working-on-android-platform-for-siriusxm-more-stern-on-m/:
Teleca raditi na Android platformi za SiriusXM, Google će satelitski radio? Detalji su, nažalost, tanak na ovom jednom, ali imamo riječ koja satelitski radio elektrana SiriusXM ide Android za barem neke od svojih budućih mobilnih ponude. Teleca, tvrtka koja radi iza kulisa u velikoj mjeri razvija softver za velike tvrtke u mobilnim i automobilskih prostorima, je peeking glave iz cijelog ruba zavjese objaviti novu platformu za SiriusXM temeljen na Android. To će omogućiti podršku za uređaje namijenjene za džepove, nadzornih ploča, a za kućnu zabavu centri. Nažalost, nismo mogli dobiti bilo tko da nam nešto više o tim uređajima, uključujući i da li SiriusXM je i sama u potrazi za puštanje novi hardver ili samo podržava više postojeća rješenja, stvari kao što je Fordov AppLink i Mini Connected . S obzirom na uspjeh Pandora je naći na tom planu smo vjerojatno bih stavio svoj novac na druge, ali možda ćemo saznati što je sigurnije kladiti na Mobile World Congress sljedeći tjedan.

Nastaviti čitanje Teleca raditi na Android platformi za SiriusXM, omogućavajući više Stern na više uređaja

Teleca raditi na Android platformi za SiriusXM, omogućavajući više Stern na više uređaja prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljača 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar