utorak, 8. veljače 2011.

Sigma pokreće DP2x kompaktni digitalni fotoaparat, zajedno s Foveon X3 senzor

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/sigma-launches-dp2x-compact-digital-camera-complete-with-foveon/:
Imali smo osjećaj da je novi segment fotoaparata je Uvode se natrag na Photokina, i to sigurno izgleda kao da je Sigma u za vožnju. Nakon Fujifilm's fixed-zoom FinePix X100 i Olympus ZUIKO opremljen kompaktni prototip , Sigma je uvođenje high-end kompaktni vlastite u DP2x. Ovaj ručni strijelac ima ogroman senzor u - u stvari, 14 megapiksela Foveon X3 je slične onima u tvrtki (u cijelosti masivniji) SD15 i SD1 DSLRs. Sigma tvrdi senzor ovdje je oko 12x veći od onoga što općenito je pronašao u kameru ove veličine, omogućujući da se snimanje daleko bogatije boje i mnoštvo svjetlosti. Fiksni objektiv F2.8 24.2mm neće biti događaj bilo zumiranje, ali oni koji vole prtljati mogu iskoristiti ugrađeni u ručnom načinu rada i njegova sposobnost to hvatanje fotografija u JPEG ili RAW. To je prilično jasno da je film bio način primisao - to će se prijaviti isječke na 320 x 240, što je samo dovoljno da bi ti plačeš, kada razmišljam o tome što bi ste bili. Nema stabilizaciju slike govoriti o, devet-point sustav za automatsko fokusiranje i ISO raspon od 100 do 3200, sa 1600 i 3200 dostupne samo kada se snima u RAW. Morat ćete dati svoj SD / SDHC / SDXC kartice, i vaše mišljenje je kao dobar kao naše, kada je u pitanju cijena / release.

Sigma pokreće DP2x kompaktni digitalni fotoaparat, zajedno s Foveon X3 senzor prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 veljača 2011 14:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DPReview | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar