utorak, 8. veljače 2011.

Bezbroj 'Alien Dalvik' pokreće Android aplikacije na bilo koji telefon ... počevši s meego (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/myriad-alien-dalvik-runs-android-apps-on-any-phone-starting/:
Vi znate da N900 vas okolo, samo zato. Onaj koji je bio sjeckan toliko puta vi ga zovu "leatherface?" Pa, to je o da biste dobili puno fleksibilniji. Izgrađen na app Quickening Dalvik Turbo , OHA član Bezbroj upravo objavila Alien Dalvik uz obećanje Android aplikacije na ne-Android platformi ", bez ugrožavanja performansi." Podebljano tvrde, nema sumnje. Bezbroj će biti podrška ovaj gore na Mobile World Congress početkom idućeg tjedna s planovima da ga objaviti kasnije ove godine na meego. Ali zašto čekati do tada? Možete vidjeti je pokazao upravo sada radi na Nokia N900 u video nakon pauze (to je trčanje Google Maps na slici gore). Hej g. Elop, želite "graditi, katalizirati ili se pridružiti konkurentne ekosustav ? " Možda je vaše rješenje.

Nastaviti čitanje Bezbroj 'Alien Dalvik' pokreće Android aplikacije na bilo koji telefon ... počevši s meego (video)

Bezbroj 'Alien Dalvik' pokreće Android aplikacije na bilo koji telefon ... počevši s meego (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljače 2011 05:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar