utorak, 8. veljače 2011.

Verizon LG revolucije kako bi podržao / voice over LTE sredinom godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (kao i većina operatera) je do sada bio skroman o svojim planovima za rolling out usluge glasovne pozive na svoje LTE mreže , dijelom zato što glas nije core usluge LTE - sve je jednostavno tretira kao podatke, što znači da su nositelji potreban da bi se razmatraju njihove mogućnosti i odlučiti kako (i kada) dodati glas u mix. Mi bih stečen nejasan dojam iz Verizon's LTE lansirati događaj krajem prošle godine da 4G glas nije bio u tvrtki 2011 planovima, ali se ispostavi da to nije istina: oni sada sam izaći reći da je LG revolucije - najavio na CES-u prošlog mjeseca - bit će Verizon prvi preokret, kada je uređaj pokreće sredinom godine. Naravno, to će se vratiti na CDMA glas kada ste izvan LTE rasponu, ali taj potez će zastupati prijevoznika prvo dijete korak u 4G glas carstvo, ona će ponuditi veću kvalitetu zvuka nego što ste navikli da s tradicionalnim stanični i fiksne pozive (slično HD glasa , mi zamisliti), koji će biti jedan od svojih prodajnim mjestima kada je pokreće. Svaki znak je da će to biti glacially spore tranzicije - to će potrajati godinama na uređajima za podršku standard na širokoj skali i LTE otiske proširiti nacionalno, nije važno inter-prijevoznika poziva kompatibilnost - ali to je veliki potez ipak . Potražite više vijesti o tome na MWC sljedeći tjedan.

[Hvala, Ravi]

Verizon LG revolucije kako bi podržao / voice over LTE sredinom godine prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljača 2011 13:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNN | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar