utorak, 8. veljače 2011.

HTC Thunderbolt dobiva unboxed po Wirefly, Verizon kašnjenja pokrenuti?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-thunderbolt-gets-unboxed-by-wirefly-verizon-delays-launch/:
Third-party mobilni trgovac Wirefly upravo je objavio sedam-minutni video pojedinostima HTC Thunderboltove Unboxing postupak u slavnoj detalj, nešto što je samo odgovoran da čekati za potencijalni kupci još više bolan. Govoreći o čeka, riječ na ulici je da telefon može biti odgođen iz prethodno rumored Valentinovo pokrenuti, prijeteći zaslon metak više na Droid Life kaže da "nema ETA u ovom trenutku", činjenica potkrijepljena Amazon uklanjanje lansirati datum na njegov Thunderbolt stranici proizvoda. Štoviše, u svojoj najavljuje Unboxing, Wirefly samo kaže da će "početi s prodajom Thunderbolt uskoro" bez prinos datum - tako da, svi znakovi ukazuju na open-završila kašnjenje ovdje. Let's nade ona ostaje u kratkom granica veljače, eh? Slijedite pauze za video pune.

Nastaviti čitanje HTC Thunderbolt dobiva unboxed po Wirefly, Verizon kašnjenja pokrenuti?

HTC Thunderbolt dobiva unboxed po Wirefly, Verizon kašnjenja lansiranja? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljače 2011 15:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor Droid Život , Wirefly | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar