utorak, 1. veljače 2011.

Native Instruments Maschine pregled i 1,6 beta prvi pogled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Budući da prvi uhvaćen pozornost svijeta na NAMM '09, Native Instruments Maschine je napravio dosta promiješati u svijetu elektronske glazbe proizvodnje i izvedbe. Moderne re-imagining od Akai legendarni uzorkovanja sequencers, to traje MPC-a raison d'être - snimanje i uređivanje uzoraka, sekvenciranje uzoraka za stvaranje pjesme - i koristi ga kao temelj MIDI sučelje / programski paket koji je i vrlo poznate i prilično jedinstvena. Maschine može pokrenuti kao stand-alone aplikacija ili integrirati s vašim DAW (digitalne audio radne stanice), kao plug-in, a tvrtka obećava vrlo malo što se tiče kvalitete zvuka i poboljšan tijek preko Akai legendarni instrumenata. No, to stog gore? Nedavno smo uzeti dobar, teško pogledati na najnoviju verziju softvera, beta 1,6 - i ne možemo čekati da dijele naše misli s vama. Check it out nakon pauze.

Nastaviti čitanje Native Instruments Maschine pregled i 1,6 beta prvi pogled

Native Instruments Maschine pregled i 1,6 beta prvi pogled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 veljača 2011 13:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar