utorak, 1. veljače 2011.

Apple odbija Sony Reader aplikaciju, stvarno ne želi da kupujete sadržaja od drugih (update: Apple kaže da potrebe službene in-app kupnje)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-rejects-sony-reader-app-doesnt-want-you-buying-content-f/:
To je bilo dosta, a budući da Apple čvrsto uzde na App Store je predmet vrijedan rasprave , ali oni su natrag u središtu pozornosti sada sljedeće tvrtke odbacivanje Sony Reader app za IOS. Razlozi s obzirom da Sony je da Apple neće više ne prihvaća prijave koje dopuštaju in-app kupnje sadržaja koji ne prolaze kroz Apple sebe, i, štoviše, neće tolerirati aplikacije koje pristupaju materijala kupili kroz vanjski sadržaj trgovinama. Tako je Sony Reader Store je out - Ali čekajte, ne zapaliti app potrošiti svoje vrijeme služeći se Kindlebooks? Bez komentara je ponudio na pitanje iz bilo Apple ili Amazon, dok Sony Reader Store stranice opisuje situaciju kao "slijepu ulicu" i obećava da će tražiti "druga avenues donijeti Reader iskustva Apple mobilne uređaje." U međuvremenu, možete dobiti Reader aplikacije za Android, ili samo čitaju vaš ebooks na uređaju posvećen taj zadatak.

Update: Kao što je navedeno od strane Harry McCracken više na Technologizer , to je zapravo bio Appleov dugogodišnju politiku zabraniti u app kupi - zapaliti i gluho aplikacije šaljete preglednika - tako Sony želju to učiniti će biti glavni uzrok za Reader aplikacije odbijanja. To ne poništiti drugi zabrinutost izražena u New York Times članak, da Apple neće više tolerirati sadržaj donio iz vanjskog trgovinama, koji je drag razvoj, ako je istina.

Update 2: Izgleda kao McCracken je prikovan - Appleov izaći sa izjavu ističući da App Store smjernice zahtijevaju da aplikacije koje omogućuju sadržaj kupuje mora također omogućiti im in-app putem Apple's iTunes službenim-podlogom sustav. Ne možemo zamisliti da je Sony je oduševljen s idejom rezanje Apple u Reader na sadržaj, ali ako oni žele igrati loptom, oni bi trebali biti u stanju postići suglasnost.

Apple odbija Sony Reader aplikaciju, stvarno ne želi da kupujete sadržaja od drugih (update: Apple kaže da potrebe službene in-app kupnju) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 veljača 2011 00:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9to5Mac | izvor New York Times , Sony Reader Store | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar