utorak, 1. veljače 2011.

PlayStation Premjesti na čelu s računala pod službenim 'Premjesti Server' projekt

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/playstation-move-headed-to-pcs-under-official-move-server-proj/:
Ups. Izgleda da Sony planira da svoje PlayStation Move kontroler službeni PC pribor su unceremoniously je otkrio u opisu Sony Computer Entertainment America razgovor zakazan za Game Developers Conference 2011. Prema sinopsis, John McCutchan, SKD vodstvo za igru sustavi i Developer Support, će biti pri ruci kako bi razgovarali o "Premjesti Server projekt koji će omogućiti znanstvenicima i hobisti za razvoj softvera koristeći PlayStation Premjesti kontroler na vlastitu računala. " Hmm, zvuči kao netko osjeća izostavljeno sve sive Kinect hackery koje bi mogle biti tretirane na službene podrške tvrtke Microsoft negdje ovog ljeta . Sada idi hit izvor link ispod za čitanje opisa za sebe.

PlayStation Premjesti na čelu s računala pod službenim 'Premjesti poslužitelja projekta prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljača 2011 04:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gamesindustry.biz | izvor GDC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar