utorak, 1. veljače 2011.

RIM pokazuje playbook žive u slatkoj harmoniji s BlackBerry baklja u novom video

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/rim-shows-playbook-living-in-sweet-harmony-with-blackberry-torch/:
Svoj 'nijedan tajna da je RIM- playbook će trebati vezu s obližnjim BlackBerry telefon učiniti mnogo za svoje korporativne teškim utezima, a novi video posted by društvo danas pokazuje malo više detalja o tome kako je točno da će izgledati. Od jedne minute, 54-drugo mjesto troši puno svog vremena u tabletama e-mail app, pokazujući kako playbook i baklja pored njega su savršeno usklađene - čitanje e-pošte na jedan, on odmah pokazuje pročitati na druge, i tako dalje. Također smo saznali da je bilo osigurano korporativnim podacima koji koristite na playbook dok spona je bitno na kredit - to će nestati čim se rastaviti, što je jedan od razloga RIM-touting ovo kao vijak-na za bilo koji korporativne BES okruženja koje neće zahtijevati bilo kakve dodatne konfiguracije ili redaka podataka uslugu. Video sigurno ne čini puno na žalbu povremeni korisnik BlackBerry - znate, Curve i Pearl vrsta ljudi - ali je zanimljivo gledati svejedno. Provjerite nakon pauze.

Nastaviti čitanje RIM pokazuje playbook žive u slatkoj harmoniji s BlackBerry baklja u novom video

RIM pokazuje playbook žive u slatkoj harmoniji s BlackBerry baklja u novom video prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 17:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Unutar BlackBerry | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar