utorak, 1. veljače 2011.

Intel Sandy Bridge čipseta nedostatak identificiran kao skitnica tranzistor koji utječu na SATA portova

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/intel-sandy-bridge-chipset-flaw-identified-as-a-rogue-transistor/:
Intel podigao dosta obrve jučer da je njegova otkrivanja Cougar Point čipseta pati od neizlječive dizajna problem koji potencijalno narušiti Serial ATA transfere tijekom vremena. AnandTech je otišao u nevolje uzimajući u kontaktu s Intel tražiti dodatne informacije i problema, Kako se ispostavlja, je jedan tranzistor koji je sklon da više struja curenja od podnošljivom. To ne samo da može umanjiti performanse tijekom 3Gbps SATA portova, to zapravo ne može učiniti ih zajedno. Postoji više utješne vijesti, međutim, u tom paru 6Gbps SATA portova na chipset su spokojan ovaj bolest, pa uređaja i korisnika koji nikada ne uključite u 3Gbps veza može samo nositi kao da se ništa ikad dogodilo. Za sve drugo, popravak i zamjena usluga se odvija sada, uz pomoć Intelove proračuna za rješavanje ovog problema, rekao je da se velikodušno 700 milijuna dolara.

Intel Sandy Bridge čipseta nedostatak identificiran kao skitnica tranzistor koji utječu na SATA portova prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljače 2011 04:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AnandTech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar