utorak, 1. veljače 2011.

Britanski zračne luke sada usmjere holografski sigurnosne agente (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/british-airports-now-beaming-holographic-security-agents-video/:
Oni su donijeli vam predsjedničkih izbora pokrivenost i promovirao u svijetu pristupa računala , a sada oni reći vam da skinu svoj pojas i izbaciti svoj Hairspray. Od danas, London Luton i Manchester zračne luke će se snop u slikama holografske sredstva za pripremu putnika za sigurnost liniju. Holly i Graham - ste čuli pravo - i Manchester-a Julie i Ivana su trebali rezati queues, kao i ljudske nedosljednosti. Prema Luton je Glyn Jones, "Holly i Graham se ne događa da imaju mamurluka, oni ne će imati red sa svojim partnerom noć prije." Dovoljno je što nam je potrebno: vojska holografske kvadrata uzimanje naših radnih mjesta i što nas sve izgledaju pijani nered u usporedbi. Hvala, tehnologije.

Nastaviti čitanje britanske zračne luke sada usmjere holografski sigurnosne agente (video)

Britanski zračne luke sada usmjere holografski sigurnosne agente (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljače 2011 07:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BBC | izvor London Luton Airport | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar