utorak, 1. veljače 2011.

Clover SunBook nudi 'prvi suncu spreman netbook ", upitan za grafički dizajn

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/clover-sunbook-offers-first-sunlight-ready-netbook-questionab/:
Kada smo prvi put kontaktirao s Clover Sustava SunBook , ali to je bio tračak u Pixel Qi je transflektivni oka, ali danas, mali čovjek je spreman za korak na svoju vlastitu. Kao pojam tinte Adam , "prvi suncu spreman netbook "pakete dual osvjetljenje zaslona, omogućujući vam da isključiti LCD pozadinskog osvjetljenja dok je pod izravnom sunčevom svjetlu i smanjiti potrošnju energije na pola. Također možete ostaviti obje funkcije na za jednostavan zatvoreni-otvoreni prijelazi. To je sportski 1.66GHz Intel Atom N450 procesor, 1GB DDR2 RAM-a, 10,1-inčni ekran, 1024 x 600 razlučivost zaslona, USB 3.0, kao i WiFi i Ethernet sposobnosti. Tako je u osnovi, to je savršeno prihvatljivo netbook (na papiru, barem) i to je pakiranje obećavajući prikaz, ali moramo priznati Clover marketinga za SunBook ostavlja nešto da se željeni. U stvari, ako mi nije vidio ovu stvar na CES bismo savjetujemo vam da nastavite s oprezom. Budući da je dobio pečat Pixel Qi odobrenja, međutim, mi ćemo ostaviti odluku do vas. Možete kupiti na suncu spreman netbook za $ 795 putem Clover web stranice, hendikep povezane u nastavku izvor.

Clover SunBook nudi 'prvi suncu spreman netbook ", upitan za grafički dizajn prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 23:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SunBook | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar