utorak, 1. veljače 2011.

Google je rekao da se zapošljavanje 'desetke' potaknuti android app razvoj

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/google-said-to-be-hiring-dozens-to-boost-android-app-developme/:
Već smo čuli neke promjene koje Google planira napraviti na jačanje app kupi u android tržište, i to izgleda kao da je sada također poduzimanje znatno in-house nastojanju da se poveća broj kvalitetnih aplikacije koje su dostupne. Prema The Wall Street Journal, Google planira zaposliti "desetine" od softverskih inženjera, proizvod menadžeri, korisničko sučelje stručnjaci i "drugi koji imaju ideje za mobilne aplikacije", a to je očito već pomaknula neke svoje trenutne zaposlenike za rad u ovaj novi "aplikacije laboratorij." Kao što ste mogli očekivati, to je učinjeno barem u dijelu u blizini takozvane "app jaz" s Apple, i to izgleda kao nove aplikacije će doći do daleko izvan Google uobičajenih svojstava - WSJ čak izričito spominje igre kao jedno područje oni će se usredotočiti na. Aplikacije također će očito sve biti besplatno (ali možda ad podržan), a Google je rekao da se pokušavate boriti s razvojnim raspodjela moći, uz napomenu da će biti u stanju promicati aplikacije u Android Market, a čak su ih već instaliran na mnogim telefonima.

Google je rekao da se zapošljavanje 'desetke' potaknuti android app razvoj prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 veljača 2011 13:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar