utorak, 1. veljače 2011.

Google optužuje Bing za 'varanje', nadodavanje off svojim rezultatima pretraživanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/google-accuses-bing-of-cheating-piggybacking-off-its-search-r/:
Moglo bi se reći Bing je uzimanje fila od konkurencije, ali se čini da se više doslovno uzimajući rezultata pretraživanja, kao dobro. Google Fellow Amit Singhal tvrdi toliko i je pružio neke zabavne (ako ne i potpuno pametan) rezultate od svojih "Bing Sting . " Evo kako to radi: naći pojam za pretraživanje koji se vraća ne odgovara za bilo mjesta, napraviti "honeypot" stranica ručno pojaviti na termin, onda su oko 20 Google zaposlenika čine pretraživanje (i pritisnite gornji link) koristeći Internet Explorer s obje Predložene web-mjesta i Bing alatnu traku na. U roku od dva tjedna, Singhal tvrdi, nekoliko (oko 7 do 9) za 100 ili tako "honeypot" Rezultati su popping up u Bing. Bizarno izbora, previše, kao što su mbrzxpgjys, hiybbprqag, i indoswiftjobinproduction.

Dakle, je li to "varanje", kao Singhal izričito navodi? Eksperiment je morao biti pokrenuti s Bing na alatnoj traci i / ili sugeriraju mogućnost pretraživanja aktivirana, koje izričito kaže da se koriste za prikupljanje podataka i poboljšanje usluga. A više popularan uvjete za pretraživanje učiniti vratiti različite rezultate, to nije kao da Microsoft koristi nejavnih informacija, ali je ovaj primjer uzimanje nepravedan prečac? To je rasprava što možemo zamisliti bijes s dosta za neko vrijeme.

Google optužuje Bing za 'varanje', nadodavanje od svojih rezultata pretraživanja prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljače 2011 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Search Engine Land | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar