utorak, 1. veljače 2011.

IntoNow app može reći što pokazati ste gledajući, neće kucati vaše Glee ovisnosti (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/intonow-app-can-tell-what-show-youre-watching-wont-knock-your/:
IntoNow app može reći što pokazati ste gledajući, neće kucati vaše Glee ovisnosti (video)
Ako ste ikada koristili app kao Shazam otkriti pjesma svira na radiju da ste dug put prema znajući što novi IntoNow app može učiniti. Sa samo nekoliko sekundi audio to može otkriti ono što gledate, vam dati obilje informacija o tom sadržaju, onda neka vam ga dodali na svoj Netflix perčin. Možete ići na to podijeliti ono što gledate na mnoštvo društvenih mreža, čak i vidjeti što vaši prijatelji su promatranje. Ona se oslanja na platformu pod nazivom SoundPrint, akumulacija 266 godina vrijedan sadržaj koji stalno raste, stalno indeksiranje 130 kanala u realnom vremenu. (Mislim punditry!) Check it out na video ispod, ili samo dati ga besplatno skinuti s App Store . Trenutno je IOS samo, ali mi smo rekli Android i drugih okusa su na putu.

Nastaviti čitanje IntoNow app može reći što pokazati ste gledajući, neće kucati vaše Glee ovisnosti (video)

IntoNow app može reći što pokazati ste gledajući, neće kucati vaše Glee ovisnosti (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljača 2011 15:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink eHomeUpgrade | izvor App Store , IntoNow | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar