utorak, 1. veljače 2011.

Visa donosi beskontaktna plaćanja Euro iPhone, dongle potrebne za sada

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/visa-brings-contactless-payments-to-euro-iphones-dongle-require/:
Visa počinje beskontaktno plaćanje suđenja na europskim iPhone, vjerojatno ispred NFC-omogućen iPhone
Mi smo još neko vrijeme daleko od iPhoners bitak u mogućnosti da slavina cellies na plaćanje jastučići i odnijeti sa kupnje, iako glasine i analitičari i posao postove svi kažu da neće biti dugo. Nedostatak NFC-opremljen iPhone ne zaustavlja Visa od lansiranja Visa Mobile zahtjev za suđenja u Europi, koji se za sada zahtijeva vanjski privitak, (nešto dobi) iCarte pribor iz Wireless Dynamics. Sa app i dongle korisnici mogu početi isprobavati lažan plaćanja na različitim NFC-omogućen terminala u Europi, vjerojatno uoči objavljivanja odgovarajuće NFC podržava iPhone negdje u narednim mjesecima. Za sada, iako je dodao dodatni palac na vašoj mobilnoj slušalici više zgodan nego mumljajući za kreditnu karticu? Mi ćemo pustiti naše europske čitatelje da taj poziv.

Nastaviti čitanje Visa donosi beskontaktna plaćanja Euro iPhone, dongle potrebne za sada

Visa donosi beskontaktna plaćanja Euro iPhone, dongle potrebne za sada prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljače 2011 09:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Computerworld | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar