nedjelja, 9. siječnja 2011.

Kenmore pokazuje off smartphone / tableta povezani uređaji na CES (Hands-on)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/kenmore-shows-off-smartphone-tablet-connected-appliances-at-ce/:
Već smo vidjeli neke smartphone uređaji povezani u LG-Thinq postavu , i to izgleda kao Kenmore sada je uzimajući spremni da se pridruže u velikom način s nekim prilično impresivan "pojačan" aparata svoje - koje smo uspjeli dobiti rani pogled na ovdje na CES. Oni će uključivati stvari kao što su pranje, sušilice, štednjaci i hladnjaci, sve što će se moći kontrolirati preko "smartphone ili pametni tableta" (Apple i Android uređaje koji su posebno navedeni kao i uzimajući slobodan app), ili preko velike zaslon osjetljiv na dodir na sam uređaj (ne izmjenjivi kao tableta, nažalost). Što je više, aparati svi pohvaliti Kenmore Connect, koja omogućuje daljinsko dijagnostiku koja se može koristiti za pripremu tehničara za in-home popravke, i oni paket niz upravljanja energijom značajke koje će vam štedi energiju i bdije o tome koliko ste koji koristite. Nažalost, i dalje ćete morati malo pričekati prije nego što zapravo možete kupiti jedan - Kenmore kaže da ću početi rolling out u 2012. Hit gore galeriji ispod za bliže izgled.

Nastaviti čitanje Kenmore pokazuje off smartphone / tableta povezani uređaji na CES (Hands-on)

Kenmore pokazuje off smartphone / tableta povezani uređaji na CES (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 23:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar