nedjelja, 9. siječnja 2011.

Snakebyte PlayStation 3 daljinski IR touts i Bluetooth, $ 50 cijena tag

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/snakebyte-playstation-3-remote-touts-ir-and-bluetooth-50-price/:
Dakle, ovdje je dilema - da li vi kupiti lijepu Bluetooth daljinski kontrolirati vaš PS3, ili proljeće za Bluetooth-u-IR adapter , kako bi se bolje integrirali u svoju konzolu u vašem ukupnom kućnog kina? Kako je o ni? Snakebyte's Premium Bluetooth Remote je upravo bio oslobođen ovdje na CES-u nude i Bluetooth i infracrvena podršku, omogućujući mu da diktiraju vaš PS3, kao i pet drugih IC komponente. Također ćete dobiti zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem, senzor pokreta ukorijenjen, izgrađen-in Li-ion baterija i podršku za firmware ažurirati. Mi pala tvrtke štand ovdje u Vegasu, ali je jedini model na ruci bio je ne-funkcionalni mockup - previše loš, ali pravi posao-Očekuje se da će brod u travnju ove godine za 49,99 dolara.

Nastaviti čitanje Snakebyte PlayStation 3 daljinski IR touts i Bluetooth, $ 50 cijena tag

Snakebyte PlayStation 3 daljinski IR touts i Bluetooth, $ 50 cijena tag prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 09:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar