nedjelja, 9. siječnja 2011.

Acer Iconia Windows 7 tableta kazaljka-na

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/acer-iconia-windows-7-tablet-hands-on/:
Acer je napravio nešto vrlo jasno ovdje na CES-u - to je idući u ući tableta na tržištu mnogo kao što je to ušao netbook jedan, s puno mogućnosti. Uz Android tablete (to je dobio 4,8-, 7 - i 10-inčnim verzijama ) i dual-screen Iconia , tvrtka će se donijeti svoj 10,1-inčni Windows 7 tableta na američko tržište za oko 550 dolara u nadolazećim mjeseci. Baš kao što smo čuli, tableta će koristiti AMD-ov Fusion platforme i doći će s tipkovnice pristati. Mi je dobio priliku da check out cijeli paket i dock / tableta uklapaju u jedinstven način - tabletama i tipkovnica su okružena magnetskim granice da kvaka na jedni druge. Kada povući 'em pored možete priložiti tableta putem USB tipkovnicu ili samo ga koristiti na vlastitu. Cijeli prilog mehanizam osjećala vrlo slab na dvije jedinice vidjeli smo na show, i cijela stvar se osjeća vrlo teške kada su top usidren. Chiclet tipkovnica se razlikuje od tipičnih Acer raznolikosti, ali mi stvarno kao dodatak pokazuje staviti u centar za navigaciju Windows 7.

Nismo dobili potrošiti previše s radne jedinice, ali bili smo u mogućnosti da se požar Engadget u Internet Explorer 9 i pomaknite se dolje stranici prilično glatko. To je nejasno hoće li Acer će koristiti kože na vrhu Windows 7 jer smo to vidjeli na zaslonu u Microsoft štand i sve one tablete su trčanje stock Windows. To bi trebao biti vrlo zanimljivo vidjeti kako AMD-ov Fusion platforme nastupa u tabletama i kako to utječe na vijek trajanja baterije, ali dok mi može donijeti cjelovit pregled možemo vas ostaviti s galerije u nastavku.

Acer Iconia Windows 7 tableta kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 00:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar