nedjelja, 9. siječnja 2011.

Tribune je Mozaik app donosi elegantne medija agregacije na Windows 7 tableta, uskoro Windows 7 Telefon

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/tribunes-mosaic-app-brings-elegant-media-aggregation-to-windows/:
Tribune je teško prvi medija monolit pokušati nešto poput ovoga , ali više merrier, zar ne? A za jednom, tvrtke iz pružiti elegantan, korisne news aggregator za platformu ne zove IOS. Mozaik je svjež komad od softver, osmišljen da će se povući zajedno vijestima i informacijama iz svih vrsta izvora na Windows 7 bazi tablete. Barem to je ono što smo guessing. Prema službenom priopćenju, to će biti dostupna za uporabu "sa Microsoft Windows 7 Mobile-based tablete", koja počinje 31. siječnja, i ako ljudi u Redmond imati još jedan OS svoj rukav, mi smo oni nagađanje jednostavno znači Win7 lista. Nadalje, pratilac app za Windows 7 Telefon, ipad i Android uskoro će biti sljedeće, a to sigurno zvuči kao da obje verzije će biti potpuno besplatno.

Nastaviti čitanje Tribune-a Mozaik app donosi elegantne medija agregacije na Windows 7 tableta, uskoro Windows 7 Telefon

Tribune je Mozaik app donosi elegantne medija agregacije na Windows 7 tableta, uskoro Windows 7 Telefon prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 10:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mozaik po Tribune | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar