nedjelja, 9. siječnja 2011.

Enterprise ponuditi Chevy Volt u Kaliforniji, vjerojatno ste ding za to vraćaju na pola naplaćuje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/enterprise-to-offer-chevy-volt-in-california-probably-ding-you/:
Ni jedan na jedan-povisio je Hertz - koji je već najavio plug-in najam program koji će uključiti svemoćni Tesla Roadster i deminutiv Smart Fortwo - Enterprise Rent-A-Car je upravo najavio da će biti prvi ponuditi Chevrolet Volt je kasnije u mjesecu. Tvrtke Mark Christopher Auto centar u Ontario, Kalifornija će imati neobjavljen iznos na lageru za dnevni i tjedni najam, i to zvuči kao da će biti grappling za više baš čim odvaliti proizvodne linije. Za one koji sasvim ne može to učiniti do pustinje, Enterprise će ponuditi 500 Nissan Leaf vozila u zemlji, uz punjenje postaja je već instaliran u Los Angelesu, San Diegu i Santa Monica. Nema riječi o tome što tip naknade ćete biti hit s kada ga vratiti sa samo 20 posto baterija napunjena, ali možete budite uvjereni bigwigs na Enterprise su već razmišljam o tome.

Nastaviti čitanje Enterprise ponuditi Chevy Volt u Kaliforniji, vjerojatno ste ding za to vraćaju na pola naplaćuje

Enterprise ponuditi Chevy Volt u Kaliforniji, vjerojatno ste ding za to vraćaju na pola naplaćuje prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 01:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Green Car Kongres | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar