nedjelja, 9. siječnja 2011.

PlayStation Telefon veličine s brojnim uređajima u drugom in-dubina pregled kineskom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/playstation-phone-sized-up-with-numerous-devices-in-another-in-d/:
Ok, sad je to sve smiješno. To je bio doslovno manje od 48 sati jer smo vidjeli prvi in-dubina Kineski-jezik pregled Sony je još uvijek još-to-biti-potvrdio PlayStation Phone , i to vjerovali ili ne, mi imamo još jedan. (Naš rezident prevoditelj Richard Lai sugerira da bi to moglo biti isti PS Phone samo se prošlo oko različitih web stranica.) To je samo tako dugo i vjerojatno baš kao i in-dubina s apsolutnom tona usporedbe slike sa PSP Go, Xperia sastav, DSi, Droid ... popis ide dalje. Većinu onoga što je napisao je isti, te app PlayStation Pocket je još uvijek misterija. Pregled ne reći third-party emulator je preuzet i testiran, s 70 posto uspjeha, ali da zapravo ne govore nam ništa. U svakom slučaju, čak i ako ne znate kineski, hit izvor i uživati u slavi tona više slike.

[Hvala, Shaun]

PlayStation Telefon veličine s brojnim uređajima u drugom in-dubina pregled kineskom prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 23:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TGBus | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar