nedjelja, 9. siječnja 2011.

Samsung ulazi u novi Galaxy s BabyView rasponu od djeteta video monitora

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-enters-new-galaxy-with-babyview-range-of-infant-video-mo/:
Razgovarajte o proširenje vlastitog horizonta. Samsung je uzeo pauzu od guranja svojih povezanih HDTV i Galaxy S linija ovdje na CES-u predstaviti nešto samo malen zalogaj drukčije: video monitor baby linije. Da, ozbiljno. BabyView raspon je rekao da se projektirana da se uklopi u divlji i ludi stil života "tech-pamet roditelja", omogućuje ponosni Mamas i Papas za dijeljenje audio i video njihovih dječak s prijateljima i obitelji putem Twitter i Facebook. Kako? To će prijaviti video na ugrađeni SD karticu, koji se tada može prenijeti i offloaded - ne baš najviše bešavne procesa u svijetu, ali hej, tu je. Cijela linija će ponuditi noćni vid, dvosmjerni razgovor, zvuka / vibracija upozorenja, daljinski nightlight, utor za SD karticu i umrežene podršku za do četiri kamere. Hop na prošlost odmora, ako vam je potrebna specifičnosti, i tražiti puno za zemlju u proljeće ove godine za između 199 $ i 299 $.

Nastaviti čitanje SAM-ovi ulazi novi Galaxy s BabyView rasponu od djeteta video monitora

Samsung ulazi u novi Galaxy s BabyView rasponu od djeteta video monitora prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 06:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar