nedjelja, 9. siječnja 2011.

Nettalka TV isporučiti à la carte HD programa televizije?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/nettalk-tv-to-deliver-a-la-carte-hd-television-programming/:
Nettalka nije točno napravio to lako za svijet da vjeruju u sve njegove tvrdnje, ali stvari su samo dobivanje loco u ovom trenutku. Nettalka TV uveden je ovdje na HZZ, krišom promatrati kao pratilac uređaj za Duo koji pruža ultra-low cost digitalni TV servis. Navodno, minijaturna okvir nudi HDMI / S-Video / kompozitni izlaz, Ethernet i WiFi, a to će omogućiti potrošačima da prima samo standardne i visoke razlučivosti sadržaje koje oni žele. Prema poduzeće, ovaj dopušta pojedincima da se odvojiti od visoke cijene kabela pakete koji vam snagu za platiti za 50 kanala (ako je potrebno samo tri), ali ovdje je buntovnik: nema pojedinosti bilo navedeno u press release nakon break. Ni cijena. Mi smo rekli da očekuju pošiljke u Q3 ove godine, nakon čega slijedi nesumnjiv razočaranje kao što počnete da shvatite da to neće biti Nettalka da konačno pretvoriti à la carte san pretvoriti u stvarnost.

Nastaviti čitanje Nettalka TV isporučiti à la carte HD televizija programiranje?

Nettalka TV isporučiti à la carte HD televizija programiranje? prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 00:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar