nedjelja, 9. siječnja 2011.

Intel: Light Peak je spreman za provedbu, ali je sagrađena na bakar

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/intel-light-peak-is-ready-for-implementation-but-its-built-on/:
To je klasična dobra vijest / loših vijesti dihotomija: Intelov dugoočekivanom Light Peak povezivanje je potpuno spremni za provedbu u potrošačke uređaje, a današnji iteracije se zasniva na komunikacijama preko dosadne stare bakrene žice umjesto optičkih vlakana. Tvrtke David Perlmutter kaže prijenos preko bakrenih ispostavilo se "iznenađujuće bolje" nego što se očekivalo i da će dokazati bogat za većinu potreba korisnika i danas. Da, možda, ali mi ne pate napadaje pohote gadget na temelju naše potrebe, to je naše želi da nas držati do kasno u noć sanja o dual-core smartphone i tableta-optimiziran androidi . Ah dobro, to nije kao što 10Gbps optički opcija je odbio iz ruku, to je samo da smo vjerojatno ćete morati držati na čekanju za to za malo (ili velika), dok duže.

Intel: Light Peak je spreman za provedbu, ali je sagrađena na bakar prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 14:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IDG News (Computerworld) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar