nedjelja, 9. siječnja 2011.

MOG Fusion donijeti uslugu glazbe premije za automobile, ili tako MOG nada

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/mog-fusion-to-bring-premium-music-service-to-cars-or-so-mog-hop/:
MOG je na zahtjev glazba uslugu pretplate mogao biti dolazak na vozilo u vašoj blizini. Uzbuđeni? Te bi trebao biti. Na ovogodišnjem CES, auto proizvođači su izlazak stranke kada je riječ u automobilu infotainment , a MOG je champing na malo skočiti na bandwagon. Prema poduzeće, svoj nedavno ispaljen MOG Fusion programu će biti dostupne za odabir dobavljača i proizvođača u CE i automobilskoj industriji, s API program bitak je napravio raspoloživ za "odabir partnera", sa Vidik Korporacija se zove posebno. To je još uvijek nejasno kako točno glazba će biti isporučen, ali sigurni smo da svi koji će se objaviti u dogledno vrijeme. Nije gotovo dovoljno brzo da vas zadovoljiti, sigurni smo, ali hej ...

Nastaviti čitanje MOG Fusion donijeti glazbeni servis premije za automobile, ili tako MOG nada

MOG Fusion donijeti uslugu glazbe premije za automobile, ili tako MOG nade prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 16:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MOG | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar