četvrtak, 27. listopada 2011.

Uncle Sam udari San Francisco radio pirat s $ 10k fino

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/J14t9ywMIXU/fcc-fines-monkey-man-radio-pirate-10k-war-continues.ars:

Svijet on-line glazbe se razvija na globalnoj vratolomnom brzinom. Milijuni ljudi su Pandoring , Turntabling i Spotifying daleko. Oni dijele njihove glazbe izbora na mobitelu preko Facebook, Twitter, i Last.fm. Korisnici, programeri, i poduzetnici su redefiniranje naravi emitiranja u doglednoj budućnosti.

No, tijekom na Federal Communications Commission-a za provedbu zavoda, to je kao da ove revolucije nije ni dogodilo. U duhu Javert , opsjednut policijski inspektor u Les Misérables, zakon mora djelovati. A zakon ne usredotočiti na vladajući u valovima dubokog paketa inspekcije da ISP-ovi još uvijek iskrcati diljem Sjedinjenih Država. To je oko kažnjavanja nelicenciranog radio postaja kao što je onaj mali Dan "Monkey Man" Roberts pod nazivom "Pirate Mačka", operacija radio kafić koji je vodio "broadcast stanice bez dozvole FCC na 87,9 MHz u San Franciscu, Kalifornija," prema agencije Oduzimanje Red .

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar