četvrtak, 27. listopada 2011.

SONY PS Vita Prvo izdanje bala za pre-order, omogućuje Sjeverne Amerike kupaca snag je jedan tjedan rano

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/sony-ps-vita-first-edition-bundle-up-for-pre-order-lets-us-buye/:
Sjedinjene Države ne mogu biti uzimajući PS Vita na prvi , ali to ne znači da ne možete biti prvi klinac na blok da posjedujete jedan. Sony je na svojoj SAD PlayStation Blog je danas, otkrivajući svoje Prvo izdanje snop nosiv gaming elektrana , što je za unaprijed naručiti sada na "odaberite trgovaca." Američki kupci će dobiti 3G + WiFi Vita sa limited edition slučaju, 4GB memorijska kartica i kopiju Little deviants za 350 dolara, dok je kanadski kupci će dobiti WiFi samo varijanta za $ 299 - još bolje, to će doći na vašemu pragu tjedan dana prije 2012/2/22 datum izlaska za Sjevernu Ameriku. Naravno, to ne može imati željan dobar kao pro bono AT & T 3G , ali ako ste upravo moraš imati to, dobro ih je pauze, y'all. Naći ćete više informacija na izvoru link ispod, ili Amazon, gdje smo već ga uočio.

Sony PS Vita Najprije izdanje Bundle za pre-naloga, omogućuje sjevernoameričke kupce ga uloviti jedan tjedan rano izvorno pojavio na Engadget dana ned, 27. listopada 2011 13:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlayStation Blog (US) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar