četvrtak, 27. listopada 2011.

LSI stječe SandForce za 370 milijuna dolara, izgleda da pojača svoje SSD igre

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/lsi-acquires-sandforce-for-370-million-looks-to-step-up-its-ss/:
SandForce je iza mnogih SSD u svoj ​​dan, ali izgleda da je konačno o da se smiri, i dobiti pričvršćen. Jučer, LSI najavio planove za kupnju tvrtke bljesak uskladištenje, kao dio 370 milijuna dolara ugovor. Sporazum donosi SandForce u procesora i energetske učinkovitosti DuraClass tehnologije pod LSI krov, dajući poluvodiča dizajner neki novi bljesak vatrena moć i dodatni poticaj na rastuće tržište. Materijalna rezultate, naravno, ostaje da se vidi, iako to sigurno nije prvi put da ove dvije nisu plesali. SandForce, nakon svega, pod uvjetom da je motor za LSI je WarpDrive sastav, te će vjerojatno učiniti mnogo više, nakon posla prolazi. Do regulatornog odobrenja, stjecanja trebao biti dovršen do prvog tromjesečja 2012. Cijeli PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje LSI stječe SandForce za 370 milijuna dolara, izgleda da pojača svoje SSD igre

LSI stječe SandForce za 370 milijuna dolara, izgleda da pojača svoje SSD igra prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27 listopad 2011 02:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Forbes | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar