četvrtak, 27. listopada 2011.

Motorola Atrix 2 pregleda

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/motorola-atrix-2-review/:
Vidjeli smo puno igra-mijenjanje uređaja u ovoj godini, nisu mi? 2011 je već svjedočio prvi Honeycomb tablets, priliv LTE i uvođenje boatload broj smartphone uređaja s dual-core procesora. Jedan od tih uređaja je revolucionarnu 4G Motorola Atrix , koji smo nazvali najbolji smartphone na CES-u 2011 zbog svoje snažne Tegra 2 SoC i jednostavno inovativni Webtop operativni sustav s pripadajućim Lapdock. To je nova, i to je bio snažan.

Ni deset mjeseci nakon Atrix-a 22. veljače lansirati, već smo vidjeli njegov nasljednik, podesno zove Atrix dva. Na rizik od sondiranje tupi, to nije revolucionarni uređaj - osim nekoliko udaraca u naočale, većim zaslonom i svježe redizajn, ne nudi istu razinu sposobnost privlačenja pažnje javnosti ili inovacije tako željno pokazao u prvoj iteraciji. No, ne nastavak nadoknaditi nedostatak peći? Koliko to poboljšati u odnosu na izvorni? Da li najnoviju verziju Lapdock zadovoljiti? Mi ćemo odgovoriti na ova pitanja i još mnogo toga nakon prekida.

Nastaviti čitanje Motorola Atrix 2 pregleda

Motorola Atrix 2 pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27 listopad 2011 14:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar