četvrtak, 27. listopada 2011.

Sony otkupiti Ericssonov udio u joint venture, odustati nakon deset godina

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/sony-buys-out-ericssons-stake-in-joint-venture-assumes-ownersh/:
Mi smo svi vidjeli da dolazi i, naravno, to konačno dogodilo. Nakon svih glasina i neproziran komentari , Sony upravo je kupio udio Ericsson Sony Ericsson, učinkovito preuzimanju vlasništva cijelog pothvata. Ericsson je potvrdio otkupa jutros, dodajući da će dobiti naknadu u gotovini od € 1050000000 u zamjenu za svojih 50 posto udjela. Sony, u međuvremenu, sada će imati priliku da se integriraju smartphone čvršće u okviru svoje arsenal tablets, prijenosna računala i gaming uređaji. Sporazum također daje Sony IP cross-licenciranju ugovora i vlasništva "pet bitnih patent obitelji" koji se odnose na bežične tehnologije, iako je širina ove pokrivenosti ostaje nejasno. Odvajanje neće biti dovršena, međutim, do siječnja 2012, u tijeku regulatornog odobrenja. Nađi više detalja u punom PR, nakon pauze.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Sony otkupiti Ericssonov udio u joint venture, odustati nakon deset godina

Sony otkupiti Ericssonov udio u joint venture, odustati nakon deset godina prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27 listopad 2011 03:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar