četvrtak, 27. listopada 2011.

Righthaven hit s najvećim fino još: 119.488 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/T1TJbEricyI/righthaven-hit-with-largest-fine-yet-119488.ars:

Nevada je domaću autorskim pravima trol, Righthaven, započeo život s planom za spremanje novinama poslovanje kroz kršenje tužbe, ali gotovo nevjerojatnih nesposobnost je napustio tvrtku na primanje kraj od fino nakon fino iz saveznih sudaca. Danas, Righthaven je pogodio s novim kaznu za 116.718 dolara u pravne naknade i 2.770 dolara troškova.

Slučaju, Righthaven vs Thomas DiBiase, bio je još jedan od malih vrijeme povredu zahtjeva donio Righthaven. Tvrtka uglavnom koristi tužbe za izdvajanje naselja od nekoliko tisuća dolara, ali DiBiase odbio podmiriti gore. Umjesto toga, on je lawyered gore - i uspio dobiti slučaj odbacio je 22. lipnja na temelju činjenice da Righthaven zapravo nije vlasnik autorskih prava u kojem se tuži ljudi. (Vidi početni komentar o "zapanjujući nesposobnost.")

To je značilo da bi Righthaven duguju odvjetničke naknade za DiBiase odvjetničkog tima. Savezni sudac Roger Hunt u Nevadi je danas zaključio da 116.718 dolara naknade zahtjev da se tim "razumne i potrebne", a on je ošamario Righthaven sa svojim najvećim fino do danas.

I loše vijesti stalno pada. U odvojenom slučaju, Righthaven vs Newsblaze, odvjetnici za Randazza pravne grupe, koji je već osvojio nekoliko manjih nagrada od Righthaven, ali je imao nekih problema uzimajući plaćeni, a danas podnio prijedlog sankcija protiv ključnih Righthaven branitelja, Shawn Mangano.

Sankcije gibanje tvrdi da "Righthaven je parnica kampanje u ovom slučaju (iu ovom dijelu) je otišao dalje revni zagovaranja te je postao dosadan, nepotrebno multiplikativni, i namjerno rasipan" i pita za $ 11,925,50 u novčane kazne. Osnovni zahtjev: Mangano je zadržao stvaranje pravne argumente u Righthaven je mnogim slučajevima koji su temeljito parničenja i oboren u drugim slučajevima.

Bilo Mangano je kontroliranje ove parnice ili samo nakon Righthaven je Svengali kao naredbe, on je umnožio postupak u ovom dijelu nerazumno, u suprotnosti s jasno presedan, te u lošoj namjeri (ili barem nesmotreno). Kao savjet zapisa u svakom slučaju Righthaven tvrdnje su odbacio zbog nedostatka sposobnosti, on je svjestan naselili presedan ovog Distrikta, koji je u skladu sa zakonom Devetog kruga. Za Mangano još uvijek dosljedno tvrditi protiv tih Poslovnik i presude, tražeći bilo nedosljedno liječenje Righthaven stoji iz tog Distrikta, ili nanijeti kašnjenje i financijsku štetu na Righthaven je optuženika, je nerazumno i uznemirujuća korištenje kontradiktornosti postupka.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar