četvrtak, 27. listopada 2011.

Mozilla i Microsoft puštanje običaj Firefox sa Bing

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/F9RUp_-B-08/mozilla-and-microsoft-release-custom-firefox-with-bing.ars:

Microsoft i Mozilla su najavili posebno izdanje Firefox koji se integrira s motorom Bing pretraživanja. Graditi, koji se zove Firefox sa Bing je dostupan za korisnike za preuzimanje s Microsoft-domaćin website.

Kada Firefox 4 objavljen je prošle godine dodan Bing kao jedan od dostupnih opcija u pregledniku izgrađen-in okvir za pretraživanje. Google i dalje defaultu, ali Bing postala lako dostupna korisnicima koji preferiraju Microsoft tražilici. Microsoft i Mozilla također su prilika za uspostavu prihoda-sharing sporazum oko pretraživanje integracije.

Novi "Firefox sa Bing" preglednik postavlja Bing kao zadanu tražilicu, a dolazi s Bing konfiguriran kao početnu stranicu. Ove promjene su vezani za posebnu verziju preglednika i neće utjecati na trenutne postavke u redovitim Firefox izdanjima. Korisnici također mogu opcionalno instalirati Bing Search for Firefox add-on dobiti iste značajke u redovitom Firefox graditi.

Mozilla prethodno je objavio niz slično prilagođene Firefox gradi u suradnji s različitim partnerima. Na primjer, izdali su posebnu verziju Firefox sa Twitter integracije ranije ove godine. Mozilla je širi svoje odnose s poslovnim partnerima u proteklih godinu dana, što je dovelo do neke neočekivane tie-ins . Puštanje od Krijesnica sa Bing je samo najnoviji razvoj.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar