četvrtak, 27. listopada 2011.

"Makers protiv uzimalac": Viacom bubnjevi gore "Neto cenzure podršku ukusne pola muffins

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wRw-nittPhY/makers-against-takers-viacom-drums-up-net-censorship-support-with-tasty-half-muffins.ars:

Nije tajna da je glavni vlasnika autorskih prava kao što je Viacom smo radili s članovima Kongresa o zakonodavstva kako bi se cenzurira takozvane "skitnica web stranice" na internetu. Sa današnje uvođenje stop online piratstva Zakona , takve zakone konačno kreće naprijed u oba doma i Senata. Sada sve to treba je podrška i kako bolje dobiti koji podržavaju nego zaspeš bez muffins s veliki komad nedostaje?

To je Viacom strategija jutros, kada zaposlenici dobili slobodno "pola muffins" s priloženom oznakom govoreći: "Izgleda kao da je netko ukrao komad." The Mystery of nestalih kolač je značilo da podsjeti radnika koji on-line kršenje "znači novac iz svoj džep. " Viacom želi zaposlenika početi lobiranje Kongresa izravno na pitanje, stvarajući "grassroots" potpore za Billa od onih koji nemaju auto i vozača da ih na rad.

Ovaj tjedan je tvrtka "Sadržaj krađe svijesti tjedan", i e-mail zaposlenici su udjele jasna:.. "Jersey Shore je pregledan ilegalno putem interneta 125 milijuna puta u ovoj godini South Park je gotovo 150 milijuna puta, a samo jedan napad može pretvoriti se 40.000 krivotvorenih SpongeBob proizvode koje svibanj ne uvijek vidjeti učinke, pogotovo ovdje u SAD-u, ali ne čine pogrešku:.. sadržaj krađu je globalni vala zločina "

Zaposlenici koji ne pokazuju svoju potporu može zaraditi "kao što su nagrade ulaznice za The Daily Show sa Jon Stewart ili VH1 pripovjedača, MTV swag torbe, i više."

Viacom je udružio snage s NBC Universal, DZS, 20th Century Fox, Disney, Warner Bros, te razne industrije sindikati za pokretanje Creative Americi , web osmišljen kako bi iskoristiti ovu niske razine zaposlenika energije. Kao što ste mogli očekivati, site je ispunjen sa slikama ljudi hauling oko svjetla, gledajući kroz kamere, a inače ne gleda bogati, slavni, snažni ili kao što razmišljati slova oni će pisati Kongresu.

(Zahvaljujući anonimni kolač-munching Tipster za slanje ovaj rezervirati)

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar