subota, 3. rujna 2011.

Tjedan u Apple: originalni Apple TV hack, Final Cut Studio povratka, i još mnogo toga

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/q_Yii69h9b0/week-in-apple-original-apple-tv-hacks-final-cut-studios-return-and-more.ars:

Ovaj tjedan top Apple vijesti na Ars dotaknuo medija "odgovornost" kako bi raspravljali o gej muškaraca i žena u tech, neke trikove možete primijeniti na svoj stari Apple TV, bjekstvo iz zatvora developer "COMEX" zabio stažiranje u Apple, nove pojedinosti o iTunes Klađenje , i još mnogo toga. Ako je potrebno nadoknaditi, imamo sve najbolje slastica ovdje:

Kako za: pokrenuti novi Media Center softvera na svoj ​​originalni Apple TV : Mnogi prve generacije Apple TV su umirovljeni do dubine ormara dnevnog boravka do sada, ali možete produžiti svoj ​​život od "sjeckanje" Apple TV s trećim strane medija softver poput Boxee ili XBMC. Ars pokazuje kako.

Da li novinari etički dužnost da se snažan homoseksualaca u tech? : Čovjek neki nazivaju najmoćnija osoba u Tech je u središtu novinarske raspravu o socijalnoj pravdi, izvještavanja i etike. To uvodniku tvrdi da je njegova odluka na šutnju o njegovom privatnom životu ne stvara etički imperativ za novinare prekinuti tu tišinu.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar