subota, 3. rujna 2011.

Princeton neuroznanstvenici karta vaš mozak, igra riječi s temama

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/princeton-neuroscientists-map-your-brain-play-words-with-subjec/:
Nemojte govoriti. Princeton istraživači znaju samo ono što si rekao - vrste. Dobro, pa tim Ivy ligi neuroznanstvenici, na čelu s prof Matej Botvinick, još ne može čitati vaše misli bez pomoći funkcionalne MR , ali jednog dana grupa se nada da se vaše tihe stanki te ih emitiraju za javnu potrošnju. Mapiranjem istaknuo područja moždane aktivnosti riječima razmišljao o subjekata, grupa je u stanju stvoriti "semantička teme" na temelju "emocije, planovima ili društveno orijentirane misli" povezane s odabranim neuronske aktivnosti. Dakle, ono što good'll te visoke čelo riječ udruga eksperimenti učiniti za nas? Za jednu, to bi moglo utrti put za automatsko prevođenje strojeve, proširenje silicij pomoć grok u našu neverbalnu unutarnjih svjetova koji churns iz računalno generirani lupetati, dajući glas onima nesposobnim govora. A ako se koristi za loše? Više terrifically strašnim psychobabble poezije napisao Jewel je neopterećeni um. Zapravo, čekati. Mogli bismo se u to.

Princeton neuroznanstvenici karta vaš mozak, igra riječi s temama prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. rujna 2011 05:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DVICE | izvor Princeton | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar