subota, 3. rujna 2011.

Apple, a drugi prema mobilnim patenta prijetnje od Openwave i Wi-LAN

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_jEMMEFPVy8/apple-others-facing-mobile-patent-threats-from-openwave-and-wi-lan.ars:

Iako Apple je borbe s drugim mobilnim heavyweights- Samsung , Motorola i HTC , u ime nekoliko, tvrtka je pred novim prijetnjama od dvije tvrtke koje u velikoj mjeri čine posao izdavanja dozvola ili parnicni postupak tehnologije patenata. Openwave Systems je ciljano Apple i RIM-a više od pet naizgled široke mobilni uređaj patenata, kako u saveznom okružnom sudu i međunarodne trgovine povjerenstvo (ITC). U međuvremenu, Kanada-based Wi-LAN je cilj Apple i niz tech prvaci s dva patenta tvrdi da su neophodni za implementaciju CDMA, HSPA, WiFi, i LTE tehnologiji.

U srijedu, Openwave sustava najavio je da je pokretanje slučaj povrede patenta protiv Apple i RIM-u u Delawareu, kao i ITC. Pritužbi navodi da svake tvrtke mobilne uređaje koristi od Openwave je patentirana tehnologija koja omogućuje mobilnim uređajima za komunikaciju s oblaka.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar