subota, 3. rujna 2011.

Audi najavljuje A2 električni konceptni automobil, koristi laser kako bi se osigurala sigurnost budućih ljudi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/audi-announces-a2-electric-concept-car-uses-lasers-to-ensure-sa/:
Laseri učiniti sve što je bolje, uključujući (ali ne ograničavajući se na): mikrofoni , bubrega i Audi električni A2 koncept. Ovaj najnoviji let fantazija koristi laserska dioda kao stražnje svjetlo za maglu, koji projekti crveni trokut na cestu da neka druga vozači znaju da ste tamo. Njemački auto-maker je načičkana out ostatak EV je sustav rasvjete, kao i primjenom matrice snopa tehnologiju koristeći LED diode i microreflectors - dajući mu visoke razlučivosti, bez jarki greda i inteligentan stražnja svjetla koja se mijenjaju u intenzitetu na temelju vremenskim uvjetima. Tvrdeći druge države-of-the-art značajkama kao što su geste kontrole umjesto ključeva, i stop svjetla da sjaj svjetlije jače pritisnete, to zvuči kao će to biti prilično slatko vožnju - ako se ikad to čini na tržištu. Nema riječi s druge strane, beznačajne detalje (ya znaju, kao što je zapravo ovlasti stvar), ali ima puno više o automobilu rasvjete sustav u PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Audi A2 najavljuje električni konceptni automobil, koristi laser kako bi se osigurala sigurnost budućih ljudi

Audi najavljuje A2 električni konceptni automobil, koristi laser kako bi se osigurala sigurnost u budućnosti ljudi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 22:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AutoBlog | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar